Att rensa sin dator

Det finns filmer som inspirerar till saker som feminism, avhållsamhet, träning, veganism, nazism, satanism, rökning osv. Hur kommer det sig då att det inte finns någon film som inspirerar till att rensa sin dator? jag behöver en film som ba "DETTA KAN HÄNDA DIG OM DU INTE STÄDAR DIN DATOR" så jag blir rädd och får tvångstankar om att den måste vara ren och städad.
 
 
Men nej, inga sådana videor existerar så mitt skrivbord fortsätter att vara en jättefin bild av sailor moon som hemskt nog är dränkt i bilder och filer jag bara lagt dit "tillfälligt". Det är verkligen ett växande problem för mig. Det har gått för långttt. Jag är inte en sån som rensar i kameran innan jag överför till datorn heller. Och jag raderar nästan aldrig extra kopior, eller filmer jag redan sett. Och jag raderar inte Dixie Chicksalbumet från när jag var elva. Det finns ju ingen tid över till sånt. Och jag bara låter allt ligga där och gro... växa... bygga upp... tills BOOM en dag exploderar hela datorn och jag måste amputera bort mitt ansikte och då lovar jag att jag ska göra en riktigt tårdrypande film som inspirerar till ATT RENSA SIN DATOR.
 
 
nejmen på riktigt, jag har datorsurrfobi så jag har den avstängd nästan hela tiden för jag är så rädd att den ska överhettas och spränga hela mitt hus.
kommentera if u feel me. tack o hej
(detta 'r också anleding till att jag inte bloggar så mkt. min dator är en snigel utan slem)
 
pics är från tumblr ofc, vet inte vem jag ska credda alla stjäl ju bara varandras bilder ändå
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback