Du ska ta mig härifrån, nu när det blåser på månen

Hej bloggen.
Min mamma har åkt till kanarieöarna och såhär ledsen är jag över det.
Om en vecka åker jag till Schweiz och bor hemma hos människor jag ej känner. Det känns ungefär såhär bra. stressrädslaobekvämhet lix
Hårupdate: Mitt hår är längre än någonsin yay
och min lugg har växt sig väldigt lång
så min syster klippte den lite och nu rockar jag gardinlooken.
det var allt från bittra mig

Att rensa sin dator

Det finns filmer som inspirerar till saker som feminism, avhållsamhet, träning, veganism, nazism, satanism, rökning osv. Hur kommer det sig då att det inte finns någon film som inspirerar till att rensa sin dator? jag behöver en film som ba "DETTA KAN HÄNDA DIG OM DU INTE STÄDAR DIN DATOR" så jag blir rädd och får tvångstankar om att den måste vara ren och städad.
 
 
Men nej, inga sådana videor existerar så mitt skrivbord fortsätter att vara en jättefin bild av sailor moon som hemskt nog är dränkt i bilder och filer jag bara lagt dit "tillfälligt". Det är verkligen ett växande problem för mig. Det har gått för långttt. Jag är inte en sån som rensar i kameran innan jag överför till datorn heller. Och jag raderar nästan aldrig extra kopior, eller filmer jag redan sett. Och jag raderar inte Dixie Chicksalbumet från när jag var elva. Det finns ju ingen tid över till sånt. Och jag bara låter allt ligga där och gro... växa... bygga upp... tills BOOM en dag exploderar hela datorn och jag måste amputera bort mitt ansikte och då lovar jag att jag ska göra en riktigt tårdrypande film som inspirerar till ATT RENSA SIN DATOR.
 
 
nejmen på riktigt, jag har datorsurrfobi så jag har den avstängd nästan hela tiden för jag är så rädd att den ska överhettas och spränga hela mitt hus.
kommentera if u feel me. tack o hej
(detta 'r också anleding till att jag inte bloggar så mkt. min dator är en snigel utan slem)
 
pics är från tumblr ofc, vet inte vem jag ska credda alla stjäl ju bara varandras bilder ändå
 

Fight like a girl

 
 
Dagens humör. Arg och ledsen på det mesta och vill bara krypa ihop i en koja av täcken och kolla på film och äta chips. Tur att min klass får mig att le. Och TUR ATT DET ÄR KVINNODAGSFIRANDE HÄR PÅ KATTE! Sitter just nu i biblioteket och väntar på en workshop med tema FEMINISTISKT SJÄLVFÖRSVAR. Shoutout till Tilde som både leder denna fabulösa minikurs och som dessutom stod i entrén på lunchen idag och läste upp sin fantastiska slam-poesi om bl.a. vita kränkta män och det förtryck de förser världen med. 
 
 
 
 
 
 
Ingen aning om vem som ritat dessa otroligt fina bilder men hittade dem på tumblr. Shoutout till vemdetnuär
 
 
 
 
KROSSA PATRIARKATET (shoutout till bästabästa Parks and Recreation och bästabästa April)