Retrospektiv

 
 
Posar med mitt bonsaiträd vet inte varför tycker väl omänskligt mycket om det fast glömmer alltid att vattna + trimma + prata med det
 
 
 
 
Somnar bara till Friends med nästan inget ljud och vill gifta mig med Chandler, u & me always and 4ever baby <3
Älskar mina American Apparelstrumpor för jag tycker de är finafina även fast folk säger att de ser ut som fotbollsstrumpor, dessutom är de varma å bra nu när världen är is och jag går runt i 20den strumpbyxor
 
 
 
 
Hänger ibland på Pottermore och jag är Ravenclaware och tycker att J.K. Rowling nån gång borde skriva en Harry Potterbok från någon annans perspektiv, någon som inte går i Gryffindor för jag menar man tror att de är helt perfekta och så adopterar man deras fördomar som de har mot de andra elevhemmen och jag tror inte de stämmer..
 
 
 
 
Söte Lana som är min skåpkompis och klasskompis och ofta också skolprojektskompis. Hon e smart å fin och har alltid något gott i sitt skåp, typ kakor och tuggummin och hon bjuder ALLTID. Mysis <3
 
 
 
 
Blomman Rosa som är min och Johannas kåmpis. Hon bor i cafeterian och hon har alltid ett klokt ord att säga om saker och ting
 
 
 
 
Kollar om Freaks and Geeks pga BÄST <33
 
Skoltoalettselfieee all day everyday
 
 
 
 
Mer bonsailöööve
 
 
 
 
Bakom denna dörr sitter mina absoluta favoritlärare Per och Rickard och det är ganska coolt för jag menar kolla bara på rumsnumret och sen om man känner dem så vet man att det passar så himla bra för de är läraragenter som är oslagbara och som alla tjejer och killar blir kära i och som löser alla problem och som förstår en och som på sätt och vis räddar världen för de ger oss en bra utbildning och bra lärare är typ det viktigaste på JORDEN, jag hatar när ett roligt ämne förstörs pga dålig lärare. Så jag vill typ köpa varsin liten glad hund i julklapp åt dem för det förtjänar dem om de inte är pälsallergiker förstås, då förtjänar de något mycket bättre <3 Ett bonsaiträd kanske
 
 
 
 
Detta är jag (Sailoru Marsu) och Johanna (Sailoru Moon)
 
 
 
 
Avslutar med ett cheesy och fett med romantisches och supersant och jättefint citat. Funnet på: tumblr. 
  

jag vet inte

 
En viskning. Vi ses igen någon gång. Vi ses ju. Någon gång.
Jag tror inte det men kanske kanske kanske. För vi skickar ju ibland sms om det vi tycker är fint och även fast det är svart i våra sinnen så skimrar vår omgivning i silverfärger. Jag vill bara ha dig sa jag och kanske ville jag det för mycket. Rädsla är den starkaste av alla känslor. I alla fall för mig. Det borde inte vara så. Den borde inte få vinna. Men jag låter den, om och om igen.
Jag är förstöraren. Jag lämnas med uppgiften att hugga medan du får privilegiet att skadas, att gråta, att förbanna. Jag är bödeln. Det är inte synd om mig.
Mina fingrar målar ditt ansikte på väggar av vågor som inte hörs. Du slog mig. Slog mig ur balans. Tills halsen drog ihop sig och rök skummade upp bakom mina ögon. Förblindad. I min mun är allt järn och blod.
Jag slaktade dig omtänksamt. Försiktigt. Jag skar i din nervositet, klippte ut stjärnor av kärlek som jag inte förtjänat.
Nyanser. Finns det två av mig? Eller tusen?
Jag kan inte blåsa askan från mina axlar. Tänk om vi alla har fel? Jag slipper väl brinna? Eller? Låt mig slippa brinna. 
 

//

 
Kände mig fin i en sekund så jag fotade brusiga bilder när jag posar. Söndagsångest.

It's the sparkle you become when you conquer anxiety

Hittade lite bilder från i somras när jag var uppe i norr med P&F. Det var så mysigt, längtar tillbaka lite. Sällskapet. Stugan. Tystnaden.

Hur känner du nu? Känner du någonting?

 
 
Emma dokumenterade sitt sista sommarlov i en jättefin video och jag sitter här och gråter för att jag älskar mina vänner så himla mycket. 

Det är över nu och jag som aldrig gillat nostalgi, jag gråter nu, så släck mitt ljus

En sommarkväll på Johannas balkong. Saknar att fota med en bra kamera, men orkar inte bära runt på den jag äger nu. Kanske är det värt att investera i en liten och behändig kamera som ändå lyckas fånga ögonblicken i någorlunda bra kvalité? 
En sak är säker och det är att jag saknar förut. Jag vet inte exakt vilken tid eller vad det är med det förflutna som jag blivit så fäst vid men jag har alltid haft så svårt att se ögonblick segla förbi och veta att jag aldrig mer kommer att få uppleva dem. 
Saknar Emma också. Vår barndom är en Kentlåt och hon är min Mikael. Min himmelska drog.