You grow like tornado, you grow from the inside. Destroy everything through, destroy from the inside.

Dålig uppdatering pga inga läsare. Eller antalet har sjunkit mäkta mycket iaf. Känns ju värt då. Kanske känns det tryggare, det kanske är nu jag tömmer allt här, visar upp alla sidor och kör värsta nakenshock på min själ. Eller? Nä, men jag vet inte riktigt vad jag vill med den här bloggen längre, den brukade ge mig någonting men jag vet inte längre. Den känns som något jag var. Jag vet inte om jag är blogglouise längre. Jag fotar inte längre. Jag skriver knappt längre, bara krafsar ner några av livets små ljusskiftningar i favoritanteckningsboken. Jag vet inte vad jag tycker om, jag vet inte om jag ens orkar något längre. Jag vet inte vad som är jag och jag vet verkligen inte om jag kan fortsätta driva den här bloggen.
 
Jag vet bara att jag vill framåt. Långsamt och lagom mycket i taget, vill bli den bästa versionen av mig själv. Och jag önskar jag kunde ta med er på den resan för det skulle kännas så himla mycket bättre att inte vara ensam, men jag tror inte att jag vågar.
Lyssnar mest på the xx och sir sly därför att det är så jag känner mig, avskalad och sårbar. Kolla upp sir sly, mycket fint.

Kommentarer
Postat av: jemima

jag älskar din blogg!

2013-03-06 @ 11:49:42
URL: http://miaj.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag läser, jag läser! Sluta inte blogga. Älskar din blogg. Finaste du

Svar: Du är fin, och jag älskar din blogg <3
Louise Ekh

2013-03-06 @ 16:39:04
URL: http://missmarkstrom.blogg.se
Postat av: Carolin

Jag vill följa med på din resa!

2013-03-06 @ 19:00:12
Postat av: trixa

låt mig följa dig genom allt som livet har att erbjuda. du är så stark. kram.

2013-03-08 @ 19:35:10
URL: http://mythoughts.webblogg.se
Postat av: Kajsa

Åh jag vill fortsätta läsa iallafall och skulle tycka det var väldigt synd om du slutade.

Fast jag vet precis hur du känner, min blogg har blivit så inte-jag på senaste tiden. Men det blir så alldeles för begränsat, jag publicerar aldrig det jag helst gärna vill publicera. Som du skrev, kanske ska man göra en nakenchock på sin själ men jag vågar inte. Goskram till dig

Svar: Ja men precis, så svårt att veta vart man har sina läsare och hur mycket man kan dela. Har inte riktigt någon energi att lägga ner på bloggen längre heller. Känns taskigt mot de som troget tittar in men vet att jag måste prioritera viktigare saker.. Goskram tillbaka.
Louise Ekh

2013-03-11 @ 18:53:28
URL: http://kaj.blo.gg/
Postat av: Ester

Sluta inte blogga! Din blogg är så himlarns bra.

Svar: Åh tack! Ska göra mitt bästa..
Louise Ekh

2013-03-19 @ 22:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback