Jag kommer ingenstans ifrån, jag passar inte in i deras hierarki

Har tydligen gått och blivit en sådan man inte kan räkna med. 
 
Number one dream: Hoppa av skolan, åka in till stan varje morgon ändå och spendera dagarna på fik och i biblioteket. Ritandes, läsandes och skrivandes såklart. Har fått en så himla fet nykärlek/supercrush på litteratur till den grad att det är min enda motivation att gå upp på morgonen. Självklart skulle jag föredra om min dröm utspelade sig i någon av följande städer: Köpenhamn, Amsterdam eller Berlin. Intagandet och skapandet av litteraturen skulle då även äga rum på tunnelbanor. Klyshigt Louise, så himla klyshigt.
 
Har knappt lyssnat på Håkans nya fast den är så fin, varför skulle jag när vårkänslor bara gör ont.

When I'm alone, I like to pretend I'm in a movie

Haha åh, ja tack. Så himla bra

You grow like tornado, you grow from the inside. Destroy everything through, destroy from the inside.

Dålig uppdatering pga inga läsare. Eller antalet har sjunkit mäkta mycket iaf. Känns ju värt då. Kanske känns det tryggare, det kanske är nu jag tömmer allt här, visar upp alla sidor och kör värsta nakenshock på min själ. Eller? Nä, men jag vet inte riktigt vad jag vill med den här bloggen längre, den brukade ge mig någonting men jag vet inte längre. Den känns som något jag var. Jag vet inte om jag är blogglouise längre. Jag fotar inte längre. Jag skriver knappt längre, bara krafsar ner några av livets små ljusskiftningar i favoritanteckningsboken. Jag vet inte vad jag tycker om, jag vet inte om jag ens orkar något längre. Jag vet inte vad som är jag och jag vet verkligen inte om jag kan fortsätta driva den här bloggen.
 
Jag vet bara att jag vill framåt. Långsamt och lagom mycket i taget, vill bli den bästa versionen av mig själv. Och jag önskar jag kunde ta med er på den resan för det skulle kännas så himla mycket bättre att inte vara ensam, men jag tror inte att jag vågar.
Lyssnar mest på the xx och sir sly därför att det är så jag känner mig, avskalad och sårbar. Kolla upp sir sly, mycket fint.