Memories of a dream

 
 
 
bilder: tumblr
musik: james blake
lyssna, höj, lyssna, blunda, höj, lyssna, försvinn, dröm, vakna, lyssna

You can't choose what stays and what fades away

Eh, vet inte ens om folk läser längre. Jag vet att ni tittar in då och då men ni är så himla tysta.
 
Jag cravear allt just nu. Mat, människor, upplevelser. Men jag orkar inte göra någonting. Sitter mest i min säng och stirrar. 
 
Och jag är så himla lack på en del människor att jag bara vill gräva ner mig i en grop så djup att hettan från jordens magmakärna får mig att smälta och jag slipper möta denna idioti igen. 

Dagen har varit grå. Får ingenting gjort av de tusentals saker jag måste göra. Trött på att frysa om fingrarna. Trött på att räkna kalorier. Trött på att åka till och från skolan i grådaskslaskplaskfnask-väder. Trött på att inte ens ha råd med 2nd hand. Trött på att vara enzam. Nu ska jag kolla på VICTORIOUS för då blir man GLAD.
 
 
En gulleh gif från jullåveh.

Asleep on a sunbeam

 
Pluggsöndag. Te och Belle and Sebastian. Fett med hangover från HD:s fest igår. Hetsåt massa socker och är nu bloated/arg. Måndag, kylan och solnedgång klockan fyra kan alla gå och hänga sig. Jag har bestämt mig, efter studenten drar jag till Australien.

Outside world

Jag går av nu, på mitten. Knak-knak.


Please don't go, please don't go, I love you so, I love you so

 
 

Mardrömmar

Svaret till allt: jag vet inte. 
Andas in, andas ut, andas i en fyrkant. Fyra sekunder per sida. Fyra centimeter. Åt vilket håll? Framåt, bakåt eller rakt ner i avgrunden? 
Luften är full av ambivalens och för tung att dra in. Blockerade luftvägar, skakande revben, värkande mellangärde, skälvande inandning. Det sticker och svider och bränner och rivs och alla de där orden och all den där hopplösheten bara äter upp mig inifrån. 
För i slutändan är man alltid ensam. I slutändan finns det ingen där som kan hjälpa till att vara mig. Ingen som helt kan förstå eller helt kan stå vid min sida. Ingen kan rädda mig från mig själv.
Någon måste jag ju skylla på så varför inte bara ta den som är enklast att klanka ner på? Enklast att hata? 
Ser in i hennes ögon och letar efter svaren, försöker hitta darrande ljus. 
Hon är stum. 
Tusentals tunnlar ryms inom henne men ingen leder någonvart, bara runt i cirklar och snart kommer hela systemet vara fyllt med det där giftet de kallar ångest. Allting havererar. 
Sömntabletter lockar fram mardrömmar.
Sömnbrist gör mardrömmarna verkliga. 
Ingen väg ut.
"Ingen lämnas kvar", vilken bullshit. Jag är där jag var för fem år sedan medan de jag en gång trodde var mina att älska springer längre och längre bort från dimman. 
Jag försöker följa efter och fly från den jag med, men upptäcker förfärat att den kommer från mig själv. 
Ingen väg ut.
Det finns inget sätt att fly när man själv är mörkret.
Jag är rädd.

You're someone to light the way for us

Future of Forestry - Someone
Amanda Palmer - The Killing Type
Block Party - Kettling

Just listen to the music of the traffic in the city, linger on the sidewalk where the neon signs are pretty

"Have you ever confused a dream with life or stolen something when you had the cash? Have you ever been blue or thought your train moving while sitting still? Maybe I was crazy, maybe it was the sixties, or maybe I was just a girl, interrupted."
 

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont, fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod, som ett hjärta som vägrar sluta slå

Lyssnar på Håkan och får vårkänslooor. Bästa:
HH - Du är snart där
HH - Gårdakvarnar och skit
HH - Shelley
HH - För sent för Edelweiss
 

A blindness that touches perfection but hurts just like anything else

Gå in på NIGHTCREEPERS för fler bilder.

Jullovsliv

 
Stockholm med da fämily. Shopping och bio och TGIF och macarons.
 
 
Nyårsmiddag med finaste vännerna. Skypade med Johanna också och blev lite ledsen att hon inte var där. Vi sprang till slottet och la oss ner i snön för att kolla på fyrverkerierna. 
 
 
En vecka innan Johanna skulle komma hem från Israel var jag på stan med Henrik och helt plötsligt kommer Johanna springandes mot mig. Surprisesurprise! Vi skrek och kramades och sen åkte vi hem till mig och dansade och pratade och kollade på film. Jag blev såså glad. Och hon hade köpt ett jättefint mobilskal till mig. Han heter Bellus. 
 
 
Igår drog vi hem till Johanna och åt oreoglass med jordnötssmör och kollade på Tim Burtons senaste film. Det var myspys.
 
Idag ska jag hem till min syster och hänga där. OCH jag ska köpa ett träningskort. Nu ni. Beach 2013. 
 
 
Jag har även läst massor, kollat på minst fyra säsonger serier + massor av film, lyssnat nästan bara på Bloc Party, sovit löjligt mycket och på helt fel tider, tagit flera fina blomsterbad och aldrig lämnat huset. Nästan. Jag vill inte att skolan ska börja. Alls. Någonsin. Är livrädd.
 

All these things that I've done

 2012 var det bästa och sämsta året i mitt liv. Lagom taggad på det nya året men hoppas på att det blir fantastiskt. Har inget mer att uppdatera just nu. Bye-ieeee.