Jag kommer älska mitt liv snart, jag ser det på dig när du kysser mig och säger att du kunde vara min

Känner mig förvirrad till den grad att jag ställer töntiga tonårsfrågor som: vem är jag? vad håller jag på med? vad går livet ut på? högt i luften när jag är ute på promenad i blå timmen. Hm. Jag känner mig som en val. Eller möjligtvis en valross. Dessutom går jag runt med flytväst och är svinrädd för att flyga. 
 
Jag har hittat nya människor nu. Människor som känns som "mina". Människor som har insidor som matchar min insida och jag går bara runt och är sådär nykär i mina människor som inte ens är mina än för jag vågar inte fråga om de vill gå ut och ta en kaffe efter skolan. Jag har typ en crush på alla fina människor omkring mig så jag går bara runt och är äckligt nervös hela tiden och "tjenispenis-louise" tar över och jag börjar bara prata massa tom skit och jag bara ser i deras ögon hur de liksom tappar instresset. Eller så blir jag sådär stängd och irriterad och gömmer mig hos de enkla människorna som jag egentligen inte har något gemensamt med. Det blir bara en himla massa prat om fekke och pengar. Jag är så trött. Och pressen blir liksom lite för stor när man förväntar sig underverk och trygghet och mys i en stadslägenhet hos flickan med ögonen. Men jag vill så gärna bli en del av det där. Det känns som jag, det liksom får mig att ticka lite mer i normal takt. Jag har ingenting att förlora och ändå så känns det helt himla omöjligt att ens ta ett steg närmare stjärnhimlen och miljonpixelglitter. Nöjer mig med rosblad i sängen och långa mornar med hjärtegåvan full av poesi och skimmer. Så himla ensamt bara.
 
Strosar runt i second hand-butiker och hittar tajta, lila klockor. Spelar på mitt ps3 och får liggsår av sömnbristen. Läser listor, sväljer blått ljus, känner mig helt frånvarande men på något sjukt sätt i kontroll. Jag tror att jag äntligen kan se alla kejsare stå nakna. 
 

Kommentarer
Postat av: Carolin

Dina ord tränger in i min själ!

2013-02-22 @ 09:47:27
Postat av: R

ojojoj vad vi är i samma sits. dras också i mellan flera olika gäng och resultatet av det= känner sig in i helvete ensam. Framförallt extra frustrerande då det tar längre tid för saker att förandras än man vill. Men känner igen mig så, man blir så himla ledsen av det o d tar alldeles för mkt tankekraft. o så tänker jag äeeeeh ska hålla mig på lite avstånd bara vara MIG SJÄLV prioritera ANDRA saker i livet för tillfället låta det komma som det kommer... men samtidigt vill jag det inte heller.... så svårt dilemma!!! ville bara dela med dig för som man egentligen vet men ändå behöver höra "du är inte ensam om ensamheten" och den där jävla tiden ser nog till att vi hittar vår lilla plats där vi hör hemma.

Svar: ja men visst är det så, man går runt till olika gäng och vet inte riktigt vart man hör hemma och under tiden lär de känna varandra och blir jättetajta och man blir den som alltid är lite utanför. kanske är det för att jag inte är den som delar så där jättemycket av mig själv. jag har svårt att sträcka mig ut till människor och få det att låta äkta, jag blir liksom lite för angelägen och då väldigt inte mig själv. jag spenderar rätt så mycket tid med mig själv när jag egentligen hade kunnat jobbat på de relationerna, bara för att det känns tryggt å enkelt. men man behöver ju folk i sitt liv och det börjar bli lite väl ledsamt att vara såhär ensam. åh, vad glad jag blir att du tar dig tid att dela med dig, jag känner mig faktiskt lite mindre ensam nu :)
Louise Ekh

2013-03-05 @ 20:52:37
URL: http://ronjadb.blogg.se
Postat av: Helena

Alltså Louise du är ju bara så jävla häftig. I'm feeling you i texten, verkligen. Vet inte ad jag ville säga igentligen, du är bara så cool för du verkar inte vara som Dom Andra.
Mvh en hemlig beundrare som för övrigt går i din klass heuheuhe

Svar: Haha men naww (som rickard skulle säga). Du är himla häftig du också Helena!!!!!
Louise Ekh

2013-03-16 @ 10:15:49
URL: http://helenaborga.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback