Listen to the sound of the earth turning

Tunt och vitt, snart, snart. Identifierar mig med Pär Lagerkvists karaktär Anders så mycket att rösten blir trögflytande och instabil när jag läser orden högt för mig själv. Hjärtat mitt blir alldeles blekt av blodbrist.
 
Min piercing gör avtryck i alla mina lypsyl. Jag samlar på lägenheter och tatueringar och konstutställningar.
Mina knän har pajat, de är alldeles svaga, kan en människa ens rymma såhär många fel?
 
Joy Divison, BMTH och Kent. Det finns inget bättre i denna värld.
Blöder näsblod och har sista-dagen-på-lovet-panik.
 
 

Det tar ett år att minnas ett år och de patetiska sår jag får när du går

Insomnia. Ritar ansikten på människor jag önskar jag kände. Sitter på golvet och försöker skapa de perfekta ögonbrynen. Tänker på att min Rocky ska flytta till Stockholm imorgon, gråter. Läser färdlektyr. Drömmer om mjuka ben i lila platåskor. Försöker kontakta den framtida Louise för lite råd och förklaring men hittar ingen bra mottagning. Hoppas på att hon kan berätta att allt ordnar sig.

Jag kommer älska mitt liv snart, jag ser det på dig när du kysser mig och säger att du kunde vara min

Känner mig förvirrad till den grad att jag ställer töntiga tonårsfrågor som: vem är jag? vad håller jag på med? vad går livet ut på? högt i luften när jag är ute på promenad i blå timmen. Hm. Jag känner mig som en val. Eller möjligtvis en valross. Dessutom går jag runt med flytväst och är svinrädd för att flyga. 
 
Jag har hittat nya människor nu. Människor som känns som "mina". Människor som har insidor som matchar min insida och jag går bara runt och är sådär nykär i mina människor som inte ens är mina än för jag vågar inte fråga om de vill gå ut och ta en kaffe efter skolan. Jag har typ en crush på alla fina människor omkring mig så jag går bara runt och är äckligt nervös hela tiden och "tjenispenis-louise" tar över och jag börjar bara prata massa tom skit och jag bara ser i deras ögon hur de liksom tappar instresset. Eller så blir jag sådär stängd och irriterad och gömmer mig hos de enkla människorna som jag egentligen inte har något gemensamt med. Det blir bara en himla massa prat om fekke och pengar. Jag är så trött. Och pressen blir liksom lite för stor när man förväntar sig underverk och trygghet och mys i en stadslägenhet hos flickan med ögonen. Men jag vill så gärna bli en del av det där. Det känns som jag, det liksom får mig att ticka lite mer i normal takt. Jag har ingenting att förlora och ändå så känns det helt himla omöjligt att ens ta ett steg närmare stjärnhimlen och miljonpixelglitter. Nöjer mig med rosblad i sängen och långa mornar med hjärtegåvan full av poesi och skimmer. Så himla ensamt bara.
 
Strosar runt i second hand-butiker och hittar tajta, lila klockor. Spelar på mitt ps3 och får liggsår av sömnbristen. Läser listor, sväljer blått ljus, känner mig helt frånvarande men på något sjukt sätt i kontroll. Jag tror att jag äntligen kan se alla kejsare stå nakna. 
 

I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once

MY BELOVED BLOG IS BACK <3
Hej på er. Vet inte varför det krånglade massa men jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag tror att det har med min domän att göra, den är nämligen inte min längre. Så i framtiden kommer ni inte kunna hitta mig på captureddreams.se utan ni måste lägga till det där lilla fula .blogg.se :/ Okej? Kom ihåg detta!!
 

Idag har Johanna varit här och vi har färgat mitt hår värsta gulligt, ni får se resultat någon annan gång. Nu är det sportlov och som jag skrev på min andra blogg så kommer jag gå runt och lukta sovperson och spela tv-spel och dricka smoothies och lyssna på Llojd och ha samma kläder och frisyr och smink i en hel vecka. Vad ska ni göra? Kram.
 
 
 
 

Stillness in the cold, peace comes crawling up my bone

Lever som tredje hjulet men trivs ändå bra.

MOON PRISM POWER MAKEUP

Hej, livsupdate:
Sitter hemma rätt mycket men gör precis allt annat än det jag måste och borde: jag dricker smoothies, kollar på Sailor Moon och skapar massa kreativt i timmar på datan. Med kreativt menar jag detta:
 
 
Jag tillägnar den Johanna. 
Btw, gå in HÄR och ställ massa smaskiga frågor.
 

Place the ash on their foreheads, an impression to embed

klick.
Lyssnar på ljudböcker och på Kingdom Hearts-theme. Längtar efter vårförälskelse och doften av soltorkad asfalt. Ligger efter i skolan mer än jag gjort i hela mitt liv men tycker ändå att min linje är ganska lugn och lagom flummig. Glömmer att svara på mejl, sitter hela dagar bredvid solskensfönster och skriver listor. Fyller anteckningsböckerna med personer, minnen och citat. Jag behöver dig nu. Jag måste få låna dina vingar.

WHAT

Where do I get one?