That's the thing about pain. It demands to be felt.

De där dagarna när omvärlden är silvergrå och klockan tickar så långsamt att man bara vill gråta. De där dagarna när tiden går för fort fast man bara är rastlös och hatisk. Man känner sig mindre ensam med tumblr och youtube och spotify och te men man kommer inte riktigt runt den där känslan av att: vad gör jag här i deprimerade sverige när jag kunde dansa runt i världen, roadtrippa, lifta, tågluffa, tunnelbana mig fram med bara en ryggsäck med allt det viktigaste? Jag klarar mig utan skolpress och tusentals plagg att välja mellan. Bara jag och världen. Så vill jag ha det. Och om jag ska gömma mig någonstans ska det vara i en takvåning överfylld med gröna växter och ljusslingor och en madrass på golvet. 
Jag vet att jag alltid bara matar er med samma drömmar. Drömmar om att leva någon annanstans. Jag är en romantiker, kan inte göra något åt saken. Det är dessa drömmar som håller mig vid liv.

"I’m almost never serious, and I’m always too serious. Too deep, too shallow. Too sensitive, too cold hearted. I’m like a collection of paradoxes."Ferdinand von Schrubentaufft
 

Kommentarer
Postat av: Trixa

Så länge vi drömmer och längtar bort finns hoppet. Den dag vi slutar drömma är dagen då vi ger upp allt. Att drömma är bra, fortsätt med det.

2013-04-08 @ 18:02:27
URL: http://mythoughts.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback